Rólunk

 

A Nemzetközi Jogosítvány (vagy engedély) által kibocsátott, a szervezet fordítása a nemzeti jogosítvány, amely segít az autós vezetni a különböző területeken nem tapasztalható nehézségek különböző nyelvi akadályok. Ez a Nemzetközi Jogosítvány azonban csak akkor használható együtt az eredeti jogosítvány.

A cél a nemzetközi vezetői engedély ismertetett ENSZ-egyezmények a közúti közlekedésről és a biztonság, amit tartottak 1923, 1943, 1949 és 1968, valamint létrehozta a szabványok nemzetközi vezetői engedély.

Sok országban nem szervezetek, mint például az AAA az USA-ban, amelyek a nemzetközi vezetői engedély csak azoknak, akik rendelkeznek egy amerikai jogosítványt, és szeretné használni kívül az USA-ban. Szervezetünk segíti az embereket abban azokat az országokat, amelyek nem nyújtanak nemzetközi vezetői engedély nehézségek leküzdése vezetés az idegen országokban azáltal, hogy a nemzetközi jogosítvány.

A Nemzetközi Jogosítvány fordítása / értelmezése natív jogosítványt, és nagyon egyszerű, és könnyen érthető. A Nemzetközi Jogosítvány által kiadott szervezetünk két részből áll: egy műanyag kártya és útlevél-szerű füzet. A műanyag kártya hasonlít a formátuma más elismert vezetői engedély a könnyebb megértést. Az útlevél-szerű füzetnek angol adatok számozott idegen nyelvű fordítás mellett, hogy a könnyebb összehasonlítást és a megértés.

A biztonsági funkció, hogy elkerülhető legyen a hamisítás nemzetközi jogosítvány, a Security Shield Hologram, amely magában foglalja minden kártya. Védi a kártyát, meghosszabbítja az életet, és kiküszöböli annak lehetőségét, hamisítás.

Egy adatbázis minden tagunk, amely biztonságosan található egy speciális internetes oldalt, az egész világon elérhető, az állapot, a szerzett személyek International Jogosítvány tőlünk is ellenőrizhető megadásával nevüket és IDL számát....

Rendelkeznek egy nemzetközi jogosítvány számos előnye

1..  A Nemzetközi Jogosítvány célja, hogy leküzdjék a nehézségeket, lehet, hogy vezetés közben a járművet egy másik országba, hogy esetleg más nyelvi követelményeket, mint a saját. Könnyű elképzelni, hogy ez lehet, hogy megoldja a problémákat. Ha a rendőr valamilyen okból leáll veled, vagy meg kell azonosítás, akkor be kell mutatnia mindkét dokumentumot, nemzetközi jogosítvány és az eredeti natív jogosítvány. Így nyilvánvaló, hogy a rendőrök könnyen érthető az Ön natív jogosítvány.

2..  nincs hivatalos teszt eléréséhez szükséges nemzetközi jogosítvány, mert ez a fordítás az eredeti jogosítvány. A kinyomtatott
8 nyelven - hat ENSZ hivatalos nyelvén (angol, francia, spanyol, orosz, arab és kínai), valamint a német és japán.

3..  Ha kell autót bérelni, akkor értékes is. Sőt, több mint 150 országban nem lehet autót bérelni, ha van egy nemzetközi jogosítvány. Európában utazási tisztviselők azt mondják, hogy "a nemzetközi vezetői dokumentum nagyobb szükség van, egyes országokban, mint mások, de ez ajánlott a legtöbb."

4..  is egy nemzetközi jogosítvány használható másodlagos nem-kormányzati típusú azonosító. Kérjük, ne feledje, hogy ID által kibocsátott kártyák a szervezet nem állami igazolványokat, és semmilyen módon nem lehet használni, mint elsődleges hivatalos érvényes típusú azonosítás.

5..  A Nemzetközi Jogosítvány ajánlott a legtöbb országban, és megbízta sok vezetés.

 

Fontos megjegyzés

A Nemzetközi Jogosítvány csatolni kell mindenkor az eredeti érvényes jogosítvány. Nem szabad, hogy a jelenlegi nemzetközi jogosítvány, mint a fő dokumentumot, mert ez a fordítás az eredeti jogosítvány. A nemzetközi vezetői engedély nem helyettesíti a hatósági jogosítvány, valamint lejárt vagy visszavont jogosítvány.

 

History of project

In this part you can describe the project's history and give reasons for its creation. It is convinient to mention project milestones and honor participating people.

Our users

Here you can describe a typical user and why this project is important to them. It is good to motivate your visitors so that they come back to your website.

Contact

Golden Way To The World Ltd. Co.

2013goldenway@gmail.com

6533 Hollywood Blwd. Los Angeles California 90028

+36702964404

Address (IDL_DRIVER'S) US $ 100 1X service pay.

0 IDL JELENTKEZÉSI LAP - Golden Way LLC. 2017.08.02.

Search site

© 2014 All rights reserved.

Make a website for freeWebnode